Reis Onbeprkt Europa rond met 10% korting

Ben jij op zoek naar een manier om Europa te verkennen? Dan is de Interrail Global Pass misschien wel de perfecte optie voor jou! En het wordt nog beter: vanaf nu tot en met 15 maart krijg je 10% korting op de aanschaf van een Global Pass!

Met de Interrail Global Pass kun je door heel Europa reizen met de trein. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van de duur van je reis en het aantal dagen dat je wilt reizen. Zo kun je kiezen voor een pas die geldig is voor 5 reisdagen binnen 1 maand, maar je kunt ook kiezen voor een pas die geldig is voor 3 maanden en waarbij je onbeperkt kunt reizen.

Met de Global Pass heb je toegang tot het spoorwegnetwerk van 33 landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italiƫ en Spanje. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om te reizen waar je maar wilt en om je reis volledig naar eigen wens in te vullen. Of je nu een stedentrip wilt maken, wilt genieten van de natuur of verschillende landen wilt combineren, met de Interrail Global Pass is het allemaal mogelijk.

Daarnaast biedt de Interrail Global Pass nog meer voordelen. Zo kun je met de pas gratis of tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van veerboten, bussen en andere vormen van openbaar vervoer. Ook krijg je met de pas korting op overnachtingen in geselecteerde hostels en hotels.

Als je van plan bent om door Europa te reizen met de trein, is de Interrail Global Pass een geweldige optie. En nu kun je deze pas kopen met 10% korting! Maar wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts geldig tot en met 15 maart. Dus wacht niet langer en begin met het plannen van jouw droomreis door Europa!